Riktlinjer & annat

Välkommen till vår Brf Vattentornet 5

Denna hemsida vänder sig till dig som är medlem i vår bostadsrättsförening eller som har tankar på att bli det

Känn dig välkommen att ta del av all den information vi har att erbjuda dig. Här hittar du allt ifrån triviala små historier kring vårt hus och bostadsrättsförening till årsredovisningar och stadgar. Vi hoppas att hemsidan ska ge dig den information du behöver.
Det skulle vara särskilt roligt om du även blev inspirerad till ett engagemang i omsorgen av vårt hus. Precis som alla andra hus, finns det ingen övre gräns kring vad som kan göras för att öka vår boendekvalitet. Att delta i detta arbete efter förmåga och möjlighet skapar en trivsam miljö på många olika sätt och är av ett stort värde.

Under Ny i huset, hittar du sådant du behöver veta omgående när du flyttar in. I A-Ö hittar du en mer omfattande information sorterad i rubriker från A som i Andrahandsuthyrning till Ö som i Överlåtelser.

Tänk även på att titta i Årsredovisning för finansiell information och för information om vilka förvaltningsåtgärder som gjorts under åren. Titta gärna även i våra Stadgar som är vårt grundläggande styrdokument vad beträffar dina rättigheter och skyldigheter som medlem och hur stämmor , styrelser osv utformas. Årsredovisning och Stadgar hittar du på andra sidor på vår hemsida.

Mer läsvärt hittar du på menyn över eller på länkarna under:
NY I HUSET?
A-Ö
HUSETS HISTORIA